ORIENTERINGSMØDE MED AALBORG FORSYNING - Angående eventuel overtagelse af Nibe Varmeværk

28. februar 2023

HVOR: Onsdag den 8. marts 2023 kl. 19.00 hos Nibe Festival, Industri vej 5, 9240 Nibe

HVEM: Mødet er kun for Nibe Varmeværks forbrugere, og vi henstiller til, at der kun kommer én person pr. forbrugernummer på grund af pladsmangel. Der er krav om tilmelding senest mandag den 06-03 kl.11.30, meget gerne på mail: nibe@nibevarmevaerk.dk alternativ på telefon 98351409 (tidsrummet kl. 09:00 - 12:00). HUSK at oplyse dit forbrugernummer.

HVORFOR: Mødet har været et ønske fra en del af Nibe Varmeværks forbrugere. Formålet med mødet er en orientering fra henholdsvis arbejdsgruppen for alternativ energiforsyning og Aalborg Forsyning, hvor de vil præsentere deres forslag.

BAGGRUND: Aalborg Forsyning henvendte sig for et år siden med tilbud om overtagelse af Nibe Varmeværk. Nu har Aalborg Forsyning meldt ud, at de er klar med udregning af et kraftvarmetillæg til forbrugeren i forbindelse med overtagelsen.

Der blev på sidste års generalforsamling drøftet under punktet eventuelt at nedsætte en arbejdsgruppe som skulle arbejde videre med et forslag i alternativ energiforsyning på Nibe Varmeværk i stedet for den dengang dyre naturgas, som var ustabil og bekostelig på grund af krigen i Ukraine.


Dagsorden for mødet:

  • 00: Velkomst ved Formanden for Nibe Varmeværk.
  • 05: Valg af dirigent.
  • 10: Præsentation af muligheden for alternativ energiforsyning til Nibe Varmeværk fra arbejdsgruppen. Spørgsmål til arbejdsgruppen.
  • 40: Præsentation af Aalborg Forsyning angående deres eventuelle overtagelse af Nibe Varmeværk, efter vi nu har fået beregnet et kraftvarmetillæg til Nibe. Spørgsmål til Aalborg Forsyning og Nibe Varmeværk.
  • Det videre forløb og tak for i aften ved formanden.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen