NYT FRA AALBORG FORSYNING

23. november 2022

Uddrag af mail fra Aalborg Forsyning:

 Vi arbejder fortsat intensivt med kraftvarmetillægget, så vi er sikre på at nå frem til et resultat, der er fair for forbrugerne i Nibe og Aalborg.

 Der har imidlertid vist sig særligt to årsager til, at vi desværre ikke kan få beregningen af kraftvarmetillægget færdigt som aftalt til d. 22. november:

 Sammen med jer har vi revurderet tilstanden af jeres nuværende ledningsnet, og derfor arbejde vi på en grundig opdatering af værdisætningen, som med de foreløbige tal tyder på en væsentlig forbedring til fordel for Nibe Varmeværk

  • Vi har tidligere nævnt, at prisudviklingen i energimarkederne og på komponentleverancer ikke alene er skudt i vejret, men er blevet meget mere uforudsigelige. Det har betydet, at vi i Aalborg Forsyning har været nødt til også at revurdere takstfastsættelsen, hvilket er en meget omfattende proces.

 Vi beklager meget at processen er blevet forsinket, og at det nu sker igen. Omvendt, så er vurderingen, at det netop i disse usikre tider er bedre at vende tingene en ekstra gang.

 Tidsplanen rykker dermed, så vi først kan præsentere kraftvarmetillægget for jer, i det nye år.